Vraagprogramma Oneto Digitaal 2022 beschikbaar

Oneto Digitaal 2022 gaat van start met een vijftal categorieën. De eerste twee categorieën staan open voor alle diergroepen. Categorie 3 en vier zijn een vrije klasse ondersteund door Garvo.
Categorie 5 vraagt uw speciale aandacht. Een nieuw wedstrijdelement aangedragen door Garvo nu de Vogelgriepbeperkingen pluimvee uitsluiten.

 1. KLN/NBS Nationale show met KLN/NBS medaille, zak GARVO voer en een Oorkonde voor fraaiste mannelijke en vrouwelijke dier per diergroep (Jury: zie keurmeesters).
 2. KLN/NBS Jeugdshow met KLN/NBS medaille, zak GARVO voer en een Oorkonde voor fraaiste mannelijke en vrouwelijke dier per diergroep (Jury: zie keurmeesters).
 3. Fraaiste Duo: zak GARVO voer en Oorkonde voor fraaiste algemene duo en oorkonde voor fraaiste duo per diergroep per (Jury: ereleden Oneto).
 4. Fotografieprijs: zak GARVO voer en Oorkonde voor beste dier en/of dier-mens foto en oorkonde voor een na, twee na (Jury: fotografen Oneto).
 5. GARVO dierverblijf competitie. Nu voor het derde jaar onze kleindiershows door Covid en vogelgriep verhinderd zijn, is het de hoogste tijd voor een alternatief. Dit vinden GARVO en Oneto Digitaal 2022.Gekozen is voor een ontwerpwedstrijd. Niet welk dier, maar welk ontwerp gaat met de eer strijken van het beste eigentijdse dierenverblijf.

Daarnaast nog een aantal speciale Oneto Digitaal 2022 categorieën dankzij de ondersteuning van Garvo, de NCC, KLO, de Nederlandse Hoenderclub, Stichting Zeldzame Huisdierrassen en de Nederlandse Vereniging voor Gedomesticeerde Watervogelfokkers

 • NBS Sierduiven Rasgroepenprijs: zak GARVO voer en Oorkonde voor het beste dier per rasgroep.
 • NCC: Oorkonde Beste van de Show, op 1 na, op 2 na, Oorkonde Beste Gladhaar, beste Stuctuurhaar, beste Langhaar en beste Skinny van de show. Oorkonde voor beste van de jeugd, op 1na, op 2 na, Oorkonde voor beste Borstelhaar van de show (GARVO Ras van het Jaar).    
 • KLO medaille voor het beste dier van een inzender met een Overijsselse fokkerskaart. Bij meerdere kandidaten met een gelijke score wordt het aantal en de kwaliteit van de overige inzendingen meegewogen.
 • GARVO – Ras van het Jaar Prijs – zak GARVO voer en Oorkonde voor beste Oud Engels Vechthoen, Langshankriel, Rode Nieuw Zeelander, Spreeuwduif, Smaragdeend, Europese Pijlstaarteend, Californische kuifkwartel, Borstelhaar Cavia, Syrische Dwerghamster.
 • Nederlandse Hoenderclub: NHC Medaille en Oorkonde voor het fraaiste mannelijke en vrouwelijke dier in Groot en Kriel, op één na, op twee na.
 • Stichting Zeldzame Huisdierrassen: penning voor het meest uitgesproken dier per diergroep: Hoen, Dwerghoen, Konijn, Sierduif en Watervogel als opgenomen binnen het rassenoverzicht van de SZH.
 • Nederlandse Vereniging voor Gedomesticeerde Watervogelfokkers; NVGW certificaat voor fraaiste dier per ras, per kleurslag bij minimaal 5 dieren en twee inzenders.

Tenslotte organiseert Oneto op vrijdagavond 2 december een bijeenkomst voor alle betrokkenen, inzenders, genomineerden, geïnteresseerden en KLN/NBS leden in de nieuwe Regio Oost waar de prijzen uitgereikt worden.

Klik HIER voor het vraagprogramma:

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht

Deel dit bericht met vrienden en bekenden!