Uitleg specialist diervoeding: bij welk dieet voelt je dier zich het beste

De Oneto kleindierenshow wil graag een zo breed mogelijk publiek van dierenliefhebbers bereiken. De tentoonstelling moet leuk en interessant zijn voor fokkers en inzenders van dieren, maar we proberen ook mensen te bereiken die thuis een paar kippen houden of een knuffelkonijn. We vinden het belangrijk om die liefhebbers zo kennis te laten maken met onze prachtige hobby. Eén van de manier om dat te doen, wordt ondersteund door hoofdsponsor Garvo.

Een diervoeder specialist van Garvo komt op zaterdag 8 en zondag 9 december in actie op de Oneto. Deze kenner die precies weet wat onze dieren lekker vinden en welke voeding onze dieren nodig hebben, houdt op beide dagen om 11.00 uur en om 14.00 uur een presentatie.

Tijdens deze dierverzorgingspresentaties wordt tekst en uitleg gegeven over uiteraard dierverzorging in het algemeen en het effect van goed voer op de conditie en welzijn van onze dieren in het bijzonder.
Bezoekers krijgen daarbij de gelegenheid om vragen te stellen aan de specialist. We willen deze presentaties van harte bij u aanbevelen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht

Deel dit bericht met vrienden en bekenden!