Oneto kandidaat NBS-Bondsshow

Met passie en drive voor onze hobby, willen wij graag de uitdaging aangaan om de komende Bondsshow van de Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbersverenigingen in Enschede te organiseren.
Wij verwelkomen dan ook graag alle (inter)nationale sierduifliefhebbers op de Oneto. De accommodatie Hangar 11 op vliegveld Twenthe in Enschede leent zich uitstekend om van de NBS-bondsshow een groots succes te maken.

Als de eerste Nationale show van het jaar, biedt de Oneto – met ruim 65 jaren ervaring – voor een brede groep liefhebbers binnen NBS, KLN, Aviornis, Parkieten Sociëteit en de Stichting Zeldzame Huisdierrassen een brede presentatie van onze kleindierliefhebberij.
Binnen deze veelzijdige mix biedt de Oneto jaarlijks een diergroep de mogelijkheid zich extra te presenteren in de vorm van het Garvo Ras van het Jaar, Clubshow, Europashow of Bondsshow voor Nederlandse als buitenlandse inzenders.
Hierbij zoekt de Oneto voortdurend toepassing voor haar adagium; Niet de grootste, wel de gezelligste.

De faciliteiten zijn uitstekend geklimatiseerd en verlicht en bieden ook ruimte om tenminste 2.000 duiven representatief tentoon te stellen. En minstens zo belangrijk ruime parkeergelegenheid voor alle fokkers, liefhebbers en bezoekers.
Maar ook een duivenplein met stands voor speciaalclubs en meerdere gelegenheden om samen te genieten van een kop koffie met iets lekkers. Voldoende ruimte om de opening van de show te organiseren.
Voldoende en zeer gemotiveerde vrijwilligers om de bondsshow te organiseren. Met als klap op de vuurpijl nog een extra prijzenschema voor de beste collectie.

Dit alles tezamen zijn volgens ons de beste ingrediënten om de leden van de Nederlandse Bond van Sierduivenliefhebbersverenigingen op 22 juni positief te stemmen om de NBS-Bondsshow 2019 bij de Oneto onder te brengen.

Tot ziens op de Oneto

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht

Deel dit bericht met vrienden en bekenden!