Oneto digitaal geopend tot zondagavond 6 december 2020 tot 20:00 uur

Welkom op Oneto 2020 Digitaal

Met het vanwege Corona afgelasten van de reguliere Oneto en de Oneto Jeugdshow, is het idee ontstaan voor Oneto Digitaal. Kort gezegd het insturen en laten beoordelen van dierfoto’s in verschillende categorieën met prijzen voor de als beste beoordeelde dieren. Zie daarvoor het vraagprogramma.

De uitwerking van dit idee had echter meer voeten in aarde en het Oneto digitaal team heeft in een korte tijd op een geweldige wijze de organisatie en uitwerking opgepakt en een digitale omgeving gecreëerd om Oneto digitaal daadwerkelijk vorm te geven. Deze inzet is gewaardeerd met bijna 700 inzendingen.

Daarom willen we alle betrokkenen enorm bedanken voor hun tijd en inzet, als ook het beschikbaar stellen van prijzen en ondersteuning, maar ook de inzet van keurmeesters en juryleden voor wie dit ook geen dagelijkse kost is en zo mogelijk meer tijd vraagt dan een reguliere beoordeling.

Ook de inzenders hebben zich van hun beste kant laten zien en hun dieren vaak op een bijna professioneel niveau vastgelegd. Dit geldt zeker voor de collages.

De inzendingen zijn te zien binnen het menu onder keuring 2020. De inzendingen zijn gerubriceerd onder KLN-NBS Jeugdshow met de subcategorieën Cavia’s en Kleine Knagers, Haren, Veren en Sierduiven. De KLN-NBS nationale show met de subcategorieën Cavia’s, Konijnen, Hoenders, Dwerghoenders, Serama’s, Sier- & Watervogels en Sierduiven en tenslotte de Vrije Klasse, de Duo’s, de Verkoopklasse en de Fotografieprijs.

De foto’s kunt u per categorie bekijken. Door op een foto te klikken wordt deze vergroot. Als u alle foto’s achter elkaar vergroot wilt bekijken, moet u eerst doorscrollen naar de laatste foto in de rubriek. Dan kan uw computer alle foto’s inladen voor een volledige weergave.
Als u vervolgens teruggaat naar de eerste foto, en hier op klikt, start de diashow automatisch met alle dieren.

Inmiddels zijn alle rubrieken beoordeeld, alleen de Publieksprijs staat nog open. Bezoekers van de Oneto Digitaal site kunnen hun voorkeuren kenbaar maken en hiervoor het bijbehorende formulier gebruiken. Hiervoor komen alle foto’s in aanmerking. De uitslag van de publieksprijs wordt na sluiting van Oneto digitaal vastgesteld en bekend gemaakt.

De digitale Oneto is geopend van dinsdag 1 december 20:00 uur tot zondag 6 december 20:00 uur. Hiermee willen we invulling geven aan de Oneto in het eerste volle weekend van december.

Vrijdagavond om 20:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Zij ontvangen na de show de gewonnen prijs (oorkonde, medaille) per post via Oneto of de eigen vereniging.

Bij het winnen van een Garvo-prijs ontvangt de winnaar een zak Garvo voer. Deze is na overleg af te halen bij uw Garvo dealer of in afstemming bij u thuis te bezorgen.

Na het winnen van een Garvo-prijs informeren wij bij u welke zak voer u graag bij welke dealer af zou willen halen. Dan ontvangt u bericht vanaf welk moment uw prijs klaar staat.

Veel plezier op Oneto 2020 Digitaal

2.5 2 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht

Deel dit bericht met vrienden en bekenden!