Inzendingen 2022

Welkom bij de ingezonden dieren op Oneto Digitaal 2022.

In deze tijd van vogelgriep beperkende maatregelen heeft een groep inzenders het alternatief van digitaal showen omarmd om hun dieren op foto te zetten en deze te laten keuren. Voor veel keurmeesters ook een nieuwe ervaring. Om deze reden is gevraagd om de dieren als collage aan te leveren zodat de keurmeester het dier van meerdere kanten kan beoordelen.

Verder is de keurmeesters gevraagd zo mogelijk beschrijvend te beoordelen zoals gebruikelijk met een Europese beoordeling zodat u als inzender en bezoeker aanwijzingen krijgt in de waardering van het dier.

Wij bedanken Garvo en KLO voor het beschikbaar stellen van de prijzen en een ieder die zich heeft ingespannen om Oneto Digitaal 2022 weer op het scherm te krijgen. De inzendingen blijven 3 maanden zichtbaar, een van de voordelen van digitaal showen.
De prijswinnaars ontvangen de gewonnen medailles en oorkondes binnenkort per post en in geval van een winnende zak Garvo premium voer het adres van de dichtstbijzijnde dealer om hun prijs daar af te halen. Omdat de minimum aantallen niet bij alle categorieën gerealiseerd zijn, ontvangen de diergroep winnaars in dat geval van Garvo de kleinverpakking variant.

U kunt de inzendingen per diergroep bekijken waarbij u na selectie van een diergroep op de overzichtspagina van deze diergroep komt. Door op een van deze foto’s te klikken opent deze zicht. Met de pijltjestoetsen links en rechts kunt u door de inzendingen gaan.

Als u daarnaast de catalogus opent als pdf, kunt u de twee schermen naast elkaar zetten en de beoordeling naast de foto zetten.

Veel plezier op Oneto Digitaal 2022!

 

Klik hier om de catalogus in een apart scherm te openen

Catalogus Oneto Digitaal 2022

Klik hier voor het overzicht van de prijswinnaars

Prijswinnaars Oneto Digitaal 2022

NB Alle gedomesticeerde watervogels zijn nog niet gekeurd. Als de resulaten hiervan bekend zijn, zal dit worden verwerkt in de catalogus en het Prijzenoverzicht.

 

Pin It on Pinterest