Dier&Tuin fair – vertelt je het unieke verhaal

Hemelvaartsdag, 30 mei

Op Hemelvaartsdag organiseert kleindiervereniging ‘Pels en Pluim Laren’ de Dier&Tuin fair op de grens van Laren en Bathmen. ‘Dier&Tuin’ is voor de liefhebbers van bijzondere dierenrassen met een uniek verhaal en voor tuinliefh ebbers. Laat u verrassen, informeren en beleef fl ora en fauna. Geniet van een heerlijk glaasje of hapje op het terras met uitzicht op Fleckvieh koeien. Kinderen ravotten in het stro, aaien konijnen en zaaien hun eigen tuinkers. Puur genieten voor de hele familie.

 

Wat is er te zien?

Natuurlijk de bijzondere kippen-, konijnen- en duivenrassen van ‘Pels en Pluim Laren’. Verder zijn er Twentse Landganzen, serama’s en jonge kuikentjes. Tijhof-Garvo diervoeders, Hoveniersbedrijf Haneveld met modeltuin, Afrikaanse dieren-beelden, Ouessant schapen, Sallands Besunders, Bijenverenging Bathmen, Kraaikophoenders van de B.K.U.-club, Nederlandse Landgeit, kunstuitingen glas-in-lood, schilderijen, natuurfotografie, paardenmassage, Groei&Bloei, en nog vele anderen.
Kortom van kippen, (mini)koeien, vogels, bijen tot meelwormen. Neem daarbij de kleurrijke bloemen, stands met (micro)groentes en crêperozen. Dus variatie genoeg!

 

Traktatie voor de bezoekers

Behalve op al het fraais worden de bezoekers ook getrakteerd op de interessantste weetjes over kwaliteitsvoer in de Garvo-stand, eiersoorten, bloemen, plantenmeststoffen, asperges en naar uw wens gemaakte dierenverblijven. Vraag alles wat u wilt weten aan de dierenarts, de melkveehouder, de meelwormenkweker of de kenners van kippenrassen. Het verhaal achter….… kom, beleef en geniet!

 

Smullen maar

De smulpapen kunnen neerstrijken bij de pannenkoekentent van de “Vrienden van de Molen” of op het sfeervolle terras van Horeca Stegeman. Ook kan er gesmuld worden van het werk van kunstenaars die inspiratie opdoen uit dieren en bloemen. Voor de kinderen zaaien en aaien Kippetjes maken, knuffelkalveren, konijntjes aaien, tuinkers zaaien, eierproefjes doen, enz.

 

Openingstijden – gratis toegang – ruime parkeergelegenheid

De fair is in de tuin en weide aan de Broekhuisdijk 2 te Bathmen en is geopend van 10.00 uur tot 17.30 uur. De toegang is gratis. Vrijwillige gift wordt bijzonder op prijs gesteld.

De locatie is o.a. bereikbaar vanaf de A1-afslag 25, Bathmen.

I.v.m. het welzijn van de aanwezige dieren worden honden niet toegelaten op de fair.

www.pelsenpluimlaren.nl

0 0 stemmen
Artikel waardering
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x

Pin It on Pinterest

Deel dit bericht

Deel dit bericht met vrienden en bekenden!